سه‌شنبه ۱۳۹۳/۱۰/۲۳

رئيس کميسيون خدمات شهري شوراي اسلامي شهر قزوين:

نقش مديريت شهري در حفظ ميراث فرهنگي ستودني است

وي با تأکيد بر اينکه موضع گيري ميراث کاملا غير منطقي است و حتي عامل بازدارنده براي حفظ آثار تاريخي است، ادامه داد: نقش مديريت شهري در حفظ و مرمت آثار تاريخي ستودني است و اگر ميراث فرهنگي مي خواست به اين حوزه ورود پيدا کند، بودجه لازم را در اختيار نداشت.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ فرج ا... فصيحي رامندي با تأکيد بر اينکه اکثر موضع گيري هاي ميراث فرهنگي جايگاه منطقي و قانوني ندارد، ادامه داد: اين پروژه يکي از مهمترين ضرورتهاي شهرمان به حساب مي آيد، چراکه به لحاظ برگزاري نماز جمعه در مسجد النبي، گردشگراني که به اين مکانهاي تاريخي مراجعه مي کنندو يا برنامه هاي مهم فرهنگي که در مجموعه سعدالسلطنه برگزار مي شود، وجود پارکينگ طبقاتي ضروري است.

وي در واکنش به اعتراضها، خاطرنشان کرد: اينکه گفته مي شود شهرداري جواب غير کارشناسي به اعتراضات مي دهد، زير سؤال بردن موضوع آنهم به شکل غير منطقي و مغلطه کارانه است.

فصيحي يادآورشد: از سويي گفته مي شود در اين نقطه آب انبار وجود دارد، ما به جرأت مي گوييم در بسياري از خانه هاي قزوين از قبل آب انبار وجود داشته و آيا بايد همه آنها حفظ شوند؟ قطعا پاسخ منفي است چراکه تنها آب انبارهاي تاريخي و عمومي قابليت نگهداري و مرمت دارند.

اين عضو شورا در ادامه با اشاره به تلاشي که شهرداري طي سالهاي اخير در بازسازي مجموعه تاريخي سعدالسلطنه داشته عنوان کرد: اگر مرمت آنها را قرار بود دستگاهي مانند ميراث انجام دهد به طورحتم وضعيت نا به ساماني پيدا مي کرد و کار با اعتبارات اندک دولتي که در اختيار دارند، نيمه کاره باقي مي ماند.

وي در تکميل صحبتهاي خود يادآورشد: سالهاي سال در بخش شمال غربي مسجدالنبي کهنه بازار به صورت نامناسبي وجود داشت و اگر به همت مديريت شهري ساماندهي نمي شد، به صورت مخروبه اي باقي مانده بود.

فصيحي رامندي بازسازي بافت فرسوده را يکي از ضرورتهاي انکار ناپذير اعلام کردو ادامه داد: اين بازسازي و نگاه تحول گرا در تمامي مناطق دنيا با هدف حفظ بناها و محله هاي قديمي رخ مي دهد، اقدامي که شهر قزوين نيز از آن مستثني نيست.

پايان پيام/1123/دي93                

تصاویر مرتبط