اشدري، رئيس کميسيون پيگيري و نظارت شوراي اسلامي شهر قزوين:
شهروندان صرفه جو در مصرف آب تشويق شوند
رئيس کميسيون پيگيري و نظارت شوراي اسلامي شهر قزوين گفت: شهرونداني که مصرف آب خانگي آنها روند منطقي را طي مي کند، بايد مورد تشويق قرار گيرند تا فرهنگ صرفه جويي در جامعه نهادينه شود.
به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ فاطمه اشدري رئيس کميسيون پيگيري و نظارت بر مصوبات شورا در جلسه علني شورا که با هدف تصميم گيري براي نوسازي بافت فرسوده آب و فاضلاب شهري برگزار شد، بر لزوم در نظر گرفتن سياستهاي تشويقي براي مشترکين آب تأکيد کرد.
وي در خصوص واگذاري انشعابات آب به شهروندان اظهار داشت: بايد تمهيدات و اهرم هايي را در نظر بگيريم تا ساکنين هر محله به صورت يکپارچه براي انشعابات و حفاري فاضلاب شهري اقدام کنند که در صورت تحقق اين مهم، شهرداري نيز يک بار براي آسفالت اقدام مي کند تا از هدر رفت بيت المال جلوگيري شود.
اشدري افزود: استفاده از توان هيأت امناي مساجد، شوراياري ها، نصب بنر و اطلاع رساني از سازوکارهايي است که مي تواند مورد مذکور را محقق سازد.
وي ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب شهري بايد برنامه هاي مدوني را براي همراهي مردم با اين دستگاه داشته باشد تا شهروندان در مقابل دريافت اين خدمات، همراهي بيشتري با طرح هاي شهري داشته باشند.
عضو شوراي اسلامي شهر قزوين بر لزوم صرفه جويي در مصرف آب آشاميدني تأکيد و خاطر نشان کرد: با توجه به وجود بحران آب، متوليان مربوطه مي توانند جداسازي لوله کشي آشاميدني و غير آشاميدني را در دستور کار قرار دهند.
وضعيت نامناسب ديوار منبع آب
حسين غياثوند رئيس کميسيون شهرسازي با بيان اين مطلب که کشور ايران يک درصد از خاک جهان را به خود اختصاص داده است اظهار داشت: کشور ما داراي اقليم نيمه خشک بوده و با مسأله کم آبي مواجه است که بايد براي خروج از اين بحران تدابير لازم انديشيده شود.
غياثوند بر لزوم اصلاح مصرف آب در مجموعه مديريت شهري تأکيدو خاطر نشان کرد: صرفه جويي مصرف آب در ساخت و سازها و اجراي پروژه هاي شهري از جمله اقداماتي است که شهرداري مي تواند انجام دهد.
اين مقام مسئول ادامه داد: مقام معظم رهبري در سالي که آن را به نام اصلاح الگوي مصرف نامگذاري نمودند يکي از راه هاي تحقق اين مهم را اصلاح شبکه فرسوده آب بيان و تأکيد کردند که اين مهم بايد با استفاده از توان دستگاه هاي دولتي و مشارکت مردمي در قزوين محقق شود.
وي با بيان اين مطلب که بايد به دنبال منابع آبي پايدار براي خروج از بحران کم آبي در قزوين باشيم، اذعان داشت: ساخت سد يکي از راهکارهايي است که بايد با استفاده از توان نمايندگان مجلس و مسئولان ارشد استاني پيگيري و عملياتي شود.
وي بر لزوم ساماندهي منبع آب در خيابان سعدي تأکيدو خاطر نشان کرد: ديوار کشي قسمت غربي اين بنا از استحکام کافي برخوردار نيست و احتمال ريزش و بروز اتفاقات ناگوار وجود دارد از سوي ديگر با تبديل اين مکان به فضاي سبز مي توان سيماي بصري و طرح هاي کاربردي مناسبي را در اين محل ايجاد کرد.
پايان پيام/1100/آذر93