یکشنبه ۱۳۹۳/۰۷/۲۰

نايب رئيس شوراي شهر خبرداد:

نقشه راه براي جبران منابع مالي شهرداري تعيين شد

نايب رئيس شوراي شهر يکي از مهمترين دلايل کندي در پيشرفت پروژه هاي عمراني شهرداري قزوين را در کمبود منابع مالي عنوان کردو گفت: با ايجاد منابع درآمدي در بخشهاي استاني و فرا استاني و اجراي پروژه هاي مشارکتي، مي توان براي جبران اين نقيصه گام برداشت.

 

 به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ علي فرخزاد در جريان بازديد از روند اجراي پروژه ساختمان جديد شهرداري با اعلام اين خبر افزود: عمده مشکلي که در بازديدها به آن رسيديم کمبود منابع مالي بود که موجب شده پيمانکار نتواند مطابق برنامه زمانبندي کار را پيش ببرد.

وي خاطر نشان کرد: اين پروژه از جمله پروژه هايي بود که کميسيون در چندين مرحله نما، پلان و سرعت پيشرفت کار را بررسي کرد و بازديدهايي را انجام داد.

فرخزاد با اشاره به راهکارهايي که مي توان به شهرداري در اين مقطع براي جبران کمبود منابع مالي کمک کرد، افزود: يکي ديگر از پيشنهادات کميسيون عمران شورا به شهرداري سياست گزاري اولويت بندي پروژه ها در زمان بحران مالي است تا پروژه هاي مهمتر و اولويت دار در دستور کار اوليه قرار بگيرند.

نايب رئيس شورا يادآور شد: بقيه پروژه ها اين وضعيت دارند، پل امامزاده باراجين قرار بود بر اساس وعده شهرداري در زمان تصويب اصلاح بودجه، تا پايان شهريور به اتمام برسد ولي به علت کمبود منابع مالي، پروژه کامل پشتيباني نشده است و باعث شده از سرعت احداث آن، کاسته شود.

بنابر گزارش روابط عمومي شوراي شهر، فرخزاد با تأکيد بر اينکه يکي از موضوعات مورد اشاره کميسيون عمران در يکسال اخير اتمام پروژه هاي نيمه تمام و در دستور کار قرار ندادن پروژه هاي غير ضروري بوده است، گفت: عدم اجراي سه پروژه جديد مثل پل دانشگاه بين الملل امام خميني (ره)، پل تقاطع نوروزيان_کانال و فلکه اول شهرک کوثر مورد تأکيد قرار گرفت.

 فرخزاد يادآورشد: احداث پروژه پارکينگ سعدالسلطنه و پارک 25 هکتاري به جاي پل هاي مذکور در دستور کار قرار گرفت.

وي اضافه کرد: با توجه به اينکه قبول داريم اينها جزو ضروريات شهر در بخش ترافيکي بوده و در طرح جامع پيش بيني شده ولي در اولويت اجرا نيستند و به جاي آنها، پروژه هايي جايگزين شدند تا انرژي بر اتمام پروژه هاي نيمه تمام گذاشته شود.

به گفته فرخزاد همکاري شهرداري با صندوق بازنشستگي عشايري از جمله کارهايي بوده که براي جبران منابع مالي در دستور کار قرار گرفته است.

در قدم اول تلاش کرديم آئين نامه داخلي داشته باشيم و ابتدا در هيأت رئيسه مطرح و در صحن علني شورا مصوب شد اين آئين نامه چهارچوب کاري، شرح وظايف و اختيارات ما را تعيين مي کند.

با شرايطي که براي تغيير در اين دوره شورا تعيين شد، شرح وظايف خيلي محدودتر گرديد چون در دور قبل کميسيون عمران وظايف سه کميسيون شهر سازي، توافقات و املاک و ترافيک را به انجام مي رساند و الان حيطه وظايفش محدودتر شده است.

فرخزاد با اشاره به وظايف کميسيون عمران گفت: اين دوره فقط به پروژه هاي عمراني ورود کرديم و در چند جبهه موضوع بازديد از پروژه ها، بررسي زمانبندي پيشرفت فيزيکي آنها و بررسي موارد خاص را در دستور کار قرار داده و بخشي از وظايف روتين مثل اصلاح و جابجايي بعضي رديفهاي پيش بيني شده در بودجه سالانه مثلا کاهش درصدي از بودجه پيش بيني شده از برجهاي الهيه و بادامستان و جابجاييش براي موضوع پارکينگ سعدالسلطنه را مدنظر قرار داديم.

پايان پيام/1019/مهر93

تصاویر مرتبط