شنبه ۱۳۹۷/۰۴/۳۰

مهدی عبدالرزاقی در جلسه علنی پارلمان محلی تاکید کرد:

اعضای شورای اسلامی شهر چشم ناظر بر عملکرد مدیران شهرداری هستند

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین؛ مهدی عبدالرزاقی عضو شورای شهر، در جلسه علنی پارلمان محلی در واکنش به مطلب یکی از نشریات محلی در مورد نقد عملکرد شورای پنجم و شهرداری گفت:

‍رسانه‌ها اگر به دنبال افشای فساد هستند، به مسائلی ورود کنند که اسناد و مدارک کافی برای آن وجود دارد؛ برای مثال از مرداد ماه تا اول شهریور ۱۳۹۶، شهردار وقت قزوین، نزدیک به ۵۸ نفر را ظرف مدت ۴۵ روز جذب شهرداری کرده‌است.

این عضو شورا به طرح شاخص شکوفایی شهری اشاره کرد و افزود: قزوین به عنوان پایلوت در شناسایی شش عامل حکم رَوایی شهری و قانون گذاری، توسعه زیرساخت­‌ها، انسجام اجتماعی و برابری، پایداری محیط زیست، کیفیت زندگی و بهره‌وری برای شکوفایی شهرها معرفی شده بود.

وی ادامه داد: البته برنامه شکوفایی شهری تنها به تدوین و شناسایی شاخص‌ها خلاصه نمی شود، بلکه باید از این شاخص ها در راستای دست یابی به آرمان های توسعه پایدار بهره گرفته شود که بنا بر گفته عبدالرزاقی در این راستا هیچ دستاوردی برای شهر نداشته ایم.

مهدی عبدالرزاقی اضافه کرد: شورای شهر، به شهروندان این اطمینان را می‌دهد که با هیچ کس احد اخوت نبسته است و اگر تخلفاتی در این دوره صورت گیرد، قطعا ایستادگی و پیگیری خواهد کرد.

به گفته وی، اعضای شورای اسلامی شهر چشم ناظر بر عملکرد مدیران شهرداری هستند.

عبدالرزاقی همچنین در مورد انتقاد به عملکرد شورای پنجم در خصوص باغستان سنتی چنین پاسخ داد: در طول پنج دوره‌ای که از شورای شهر گذشته است، هیچ شورایی به مانند شورای پنجم در مورد حفظ باغ‌های سنتی ورود نکرده‌ است. شورای شهر نمی‌پذیرد حتی یک درخت در باغستان سنتی قطع شود.

وی ادامه داد: مشکل باغستان سنتی با پشت میز نشستن و تدوین بخشنامه حل نمی‌شود‌.

این عضو شورا، کم آبی و نبود صرفه اقتصادی را دو تهدید بزرگ باغستان سنتی قزوین دانست و افزود: مدیران استان به فکر تامین آب مورد نیاز باغستان و رده‌های حفظ آن باشند؛ در غیراین ‌صورت این میراث ارزشمند از بین می‌رود.

عبدالرزاقی دلیل از بین رفتن باغستان را چنین عنوان کرد: بیشتر مالکان به دلیل نبود راه دسترسی مناسب به باغ خود، نبود آب کافی برای آبیاری و به موازات آن نبود محصول و نداشتن صرفه اقتصادی از رسیدگی به آن خودداری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: امروز در خصوص حفظ باغستان سنتی، نگاه مردم، دستگاه‌های دولتی و فعالان محیط زیست به شهرداری است؛ در حالی که شهرداری کمر همت به حفظ باغستان سنتی بسته و در این خصوص چهار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است.

بنابراین تنها متولی باغستان شهرداری نیست و سایر دستگاه‌ها نیز در این زمینه وظایفی دارند که باید در راستای انجام وظیفه خود گام بردارند.

تصاویر مرتبط