چهارشنبه ۱۳۹۵/۰۴/۰۲

عطايي، نماينده پارلمان محلي در ستاد مبارزه با مواد مخدر استان:

اگر مردم بخواهند، کاهش آمار اعتياد رقم مي خورد/ تلفات اعتياد از جنگ تحميلي بالاتر است

نماينده پارلمان محلي قزوين در ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با بيان اينکه حادثه اعتياد در کمين هريک از خانواده هاي مبتلا نشده به اين معضل است، گفت: از مردم مي‌خواهم تا راهي براي مقابله با مواد مخدر در جامعه مشخص کنند تا آمار معتادان کمتر شده و در حالت خوشبينانه به صفر برسد.

 

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ شهلا عطايي در جلسه شوراي اسلامي شهر قزوين که همزمان با سه شنبه يکم تيرماه در تالار مردم شورا برگزار شد با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در مورد لزوم کاهش آمار اعتياد، گفت: امروزه مقام معظم رهبري موضوع اعتياد و استفاده از مواد مخدر و روان گردان در جامعه را از مهمترين آسيب‌هاي اجتماعي دانسته و از مردم و مسئولان مي‌خواهند مبارزه با اين پديده شوم را جهاد مقدس بدانند.

وي با اعلام روبه افزايش قرارداشتن آمار معتادين در کشور، تصريح کرد: مردم و به خصوص جوانان مورد خطاب من هستند و از آنها اين سوال را دارم که تا چه زمان نظام و دولت براي کاهش آمار معتادين و عدم توزيع مواد مخدر تلاش کنند و پس نقش آنان در دست يابي به شرايط ايده آل چيست؟!

شهلا عطايي با گريز به جنگ تحميلي و تلفات جاني که متحمل کشورمان شد، افزود: در جنگ تحميلي که نبردي ناخواسته به شمار مي آمد ??? هزار نفر شهيد، ??? هزار نفر جانباز و 42 هزار آزاده داشتيم، ولي امروز دو ميليون نفر معتاد در کشور داريم که مساوي با مرگ اين تعداد به شمار مي‌آيد.

وي در تفاوت جنگ ديروز با جنگ امروز توضيح داد: ديروز شاهد افتخار آفريني و در پايان مرگ سرخ جوانان اين مرز و بوم بوديم ولي حالا با قرارگرفتن زنان و مردان و جوانان و نوجوانان در دام اعتياد، سرافکندگي خود، خانواده و جامعه شان رقم مي‌خورد و از آنها انسانهايي مي‌سازد که انگار حيات مثبت و درخور توجهي ندارند.

رئيس کميسيون بانوان موضوع خودکنترلي و آموزش را بسيار مهم خواند و يادآورشد: مي گويند: "تجربه بهترين مدرسه است ولي هزينه بالايي دارد" بنابراين چند نسل مي‌خواهند اعتياد را تجربه کنند تا ديگران عبرت بگيرند؟!

نماينده شورا در ستاد مبارزه با مواد مخدر استان مصرف قليان، سيگار و مشروبات الکلي در خانواده ها را ابتداي قرار گرفتن در دام اعتياد دانست و افزود: تأکيدات و آموزشهاي رسانه هاي گروهي در بيان مضرات مصرف اينگونه مواد متأسفانه در جامعه اجرايي نمي‌شود و شرايط گاه به جاي اينکه مطلوب تر شود به افزايش معضلات اجتماعي همچون نازايي، طلاق و يا تولد نوزادان معتاد منجر مي‌شود.

وي با اعلام اينکه هم اکنون 5 هزار زن معتاد در استان داريم، يادآورشد: تولد سالانه 30 هزار کودک معلول در کشور از ديگر بازتابهاي جنگ براه افتاده است و اين درحالي است که 80 درصد کارهاي مربوط به نگهداري از کودک معلول برعهده مادر است، مادري که چه ميزان از عمر و زندگي خود را بايد براي بزرگ کردن فرزندي صرف کند که از سلامت جسمي برخوردار نيست؟!

وي در خاتمه يادآورشد: اگر آموزشها و فرهنگ سازي ها در جامعه کارساز باشد، جامعه ديگر به سمت و سوي استفاده از انواع مواد مخدر نخواهد رفت؛ به عنوان نمونه اگر از اين طريق تمايل مردم به مصرف قليان کم شده و يا حتي به صفر برسد، مسئولان و متوليان مربوطه مجبور به انجام برخورد قاطع، براي جمع آوري قليان نخواهند شد.   

پايان پيام/1930/تير95  

 

تصاویر مرتبط