سه‌شنبه ۱۳۹۴/۰۸/۲۶

رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين در جلسه هم انديشي شوراها:

شوراها به جايگاه واقعي خود در قانون اساسي برسند

شوراهاي اسلامي به عنوان يک جايگاه تأثير گذار و تصميم گيرنده بايد به جايگاه واقعي خود در قانون اساسي دست يابند.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ فرج‌الله فصيحي رامندي رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين با تأکيد بر اين مطلب در جلسه هم‌انديشي شوراهاي اسلامي استان قزوين اظهار داشت: در دين مبين اسلام، قانون اساسي کشور و تأکيدات بنيانگذار انقلاب کبير اسلامي و رهبر معظم انقلاب شاهد توجه و رويکرد ويژه به جايگاه شورا و شورايي هستيم که اين اهميت به واسطه جايگاه مهم مشورت و شورا در حل  و رسيدگي به مشکلات مردمي است که متأسفانه اين جايگاه تاکنون به خوبي براي مسئولين تبيين نشده است، بنابراين شوراي عالي استان ها به عنوان يک نهاد فرادست بايد براي ارتقاء اين جايگاه تلاش نمايد.

 اين مقام مسئول به پيشينه درخشان استان قزوين اشاره و خاطر نشان کرد: شهر قزوين داراي مردمي متدين، انقلابي و ولايتمدار است که همواره وظيفه خود را در طول تاريخ به اسلام و به مذهب ادا کرده است، به گونه اي که در آثار تاريخي مورخان مشهور از مردم اين شهر به عنوان افرادي ديندار ياد شده است.

وي به نقش آفريني مردم قزوين در دوران معاصر و در راستاي ايجاد  و تدوام انقلاب اسلامي ايران اشاره و تصريح کرد: تقديم بيش از سه هزار شهيد و بيش از  650 آزاده سرافراز از سوي قزوين در دوران هشت سال دفاع مقدس مهر تأئيدي بر حضور فعال مردم در صحنه ها و پيروزي انقلاب است.

قزوين مهد پرورش افراد تأثير گذار در انقلاب است

فصيحي رامندي شهر قزوين را مهد پرورش افراد تأثير گذار در اين انقلاب برشمرد و افزود: شهيدان رجائي، لشگري، بابائي و آزاده سرافراز سيد علي اکبر ابوترابي از جمله  شخصيت هاي نقش آفرين در اين انقلاب بوده اند که شهرت اين افراد فرا استاني  و فراملي است و جايگاه ويژه اي در ميان مردم دارند.

رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين افزود: شهر قزوين به واسطه قرار گيري امامزاده حسين(ع) و بقعه چهار انبياء(ع) به ترتيب به عنوان چهارمين حرم اهل بيت و شهر چهار انبياء لقب گرفته است که بايد از اين ظرفيت ها براي تقويت گردشگري مذهبي استفاده نمود.

اين مقام مسئول در بخش ديگري از سخنان خود بر تقويت و ارتقاي جايگاه شوراها تأکيد و خاطر نشان کرد: جايگاه شوراها در راستاي رفع بهتر مشکلات و تحقق خواسته هاي مردمي در  شهرها و روستاها  بايد تقويت شود تا اين نهاد مردمي بتواند بهتر به مردم خدمت رساني نمايد.

وي با بيان اينکه شوراها سپر بلاي مسئولان هستند، گفت: اعضاي اين نهاد همواره به عنوان حلقه واسطه بين مردم و مسئولان نقش آفريني مي کنند و در راستاي حل بهتر مشکلات  مردمي و انتقال  آن به مسئولين تلاش مي کنند اما گاهي شاهد آن هستيم که قوانيني وضع و تصويب مي شود که در جهت تقليل وظايف شورايي بوده است.

تقويت جايگاه شورايي موجب افزايش تصميم گيري مسئولان فرادست است

رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين ادامه داد: مسئولين و قانونگذاران بايد به اين موضوع واقف باشند که به هر اندازه در جهت ارتقاء و تقويت شوراها به عنوان يک مديريت محلي تأثير گذار اقدام نمايند به همان اندازه قدرت تصميم گيري شوراها در  پاسخگويي به درخواسته هاي مردمي افزايش مي يابد و بنابراين مسئولان در سطوح فرادست مي توانند به وظايف خود با فراغ بال رسيدگي کنند.

اين مقام مسئول با بيان اين مطلب که  در کشور ما به دليل سابقه حکومت و فرمانروايي سلاطين فرهنگ شورايي به درستي تبيين نشده است، اظهار کرد:  اعضاي شوراهاي سراسر کشور  و شوراي عالي استان بايد  اقدامات لازم در راستاي  تقويت رويکرد شورايي در کشور را فراهم آورند تا اين نهاد به جايگاه و منزلت واقعي خود برسد.

پايان پيام/1475/آبان94

تصاویر مرتبط