سه‌شنبه ۱۳۹۴/۰۷/۲۸

در پارلمان محلي قزوين تصويب شد؛

لحاظ پروژه ساماندهي امامزاده حسين (ع) و تکميل پنج بلوک پونک در قرارداد شهرداري با قرارگاه خاتم الاوصياء

بنابر انعقاد قرارداد اوليه شهرداري با قرارگاه خاتم الاوصياء، پارلمان محلي قزوين از بين پروژه هاي پيشنهادي شهرداري با تأکيد بر اتمام پروژه هاي نيمه تمام به اجراي پروژه ساماندهي امامزاده حسين (ع) و تکميل پنج بلوک از پروژه پونک، موافقت کردند.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ فرج الله فصيحي رامندي در جلسه شوراي شهر که با حضور شهردار براي بررسي پروژه هاي پيشنهادي از سوي اين ارگان و بحث و بررسي براي انتخاب دو يا سه مورد از آنها براي لحاظ در قرارداد با قرارگاه خاتم الاوصياء برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس قرارداد پنج هزار ميليارد ريالي شهرداري با قرارگاه خاتم الاوصياء، رؤساي کميسيونها در جلسات داخلي بررسي هايي به عمل آوردند تا ضمن شناخت اولويتهاي حوزه کاري خود، پروژه هاي کلان و خردي را به شهرداري براي لحاظ در قرارداد پيشنهاد دهند.

رياست شورا با تأکيد بر اينکه پروژه هايي اولويت دارند که نيمه تمام بوده و درآمدزا باشند گفت: به عنوان نمونه براي اجراي پروژه هايي همچون ساماندهي امامزاده حسين (ع) اخذ مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه و پاي کار آمدن دستگاه هايي همچون راه و شهرسازي که در ساخت و اتمام آن دخالت دارند، ضروري است.

قطار شهري و تراموا از اولويتهاي شهر قزوين هستند

رئيس کميسيون حمل و نقل و ترافيک شورا با اشاره به جلساتي که با سازمانهاي مربوطه و کارشناسان براي انتخاب پروژه هاي مدنظر قرار گرفته در قرارداد برگزار کردند، گفت: ايجاد پروژه قطار شهري و تراموا از نسيم شمال تا ميدان مينودر يکي از مهمترين نيازهاي شهر در حوزه حمل و نقل و ترافيک به شمار مي آيد.

حکمت الله داوودي افزود: ساخت پايانه در ميدان مينودر که از ورودي هاي شهرمان به شمار مي آيد براي جلوگيري از ورود خودروهاي حاشيه اي به داخل شهر و کاهش ترافيک مؤثر خواهد بود.

ورودي هاي قزوين قابليت چند بانده شدن برخوردارند

رئيس کميسيون املاک و توافقات نيز در سخناني تجهيز و زيرسازي جاده نسيم شمال را به دليل تردد کاميون ها بسيار مهم و لازم دانست.

"احد چگيني" با بيان اينکه ورودي ها در ديگر شهرها چند بانده بوده و در قزوين نيز مي تواند به اين شکل باشد، گفت: علاوه بر تحقق اين مهم در شهر، ساماندهي تابلوهاي راهنماي مسير نيز مي تواند در دستور کار قرار بگيرد تا مردم و به ويژه مسافران براي دسترسي به نقاط مختلف شهر مشکل نداشته و راهنمايي شوند.

اولين اولويت اتمام پروژه هاي نيمه تمام است

رئيس کميسيون پيگيري و نظارت با تأکيد بر توجه ويژه بر اتمام پروژه هاي نيمه تمام يادآور شد: با توجه به اينکه از سال 90 با تعريف برخي پروژه هاي کلان، برخي طرح ها حذف شده و يا نيمه کاره ماندند، لازم است تا در اين فرصت مناسب به وجود آمده تکميل پروژه هاي مهم و نيمه تمام در دستور کار قرار بگيرد.

"فاطمه اشدري" با تأکيد بر اينکه طرح هاي نيمه تمام در اولين اولويت قرار دارند و تعريف پروژه جديد بار مالي اضافه اي را براي شهرداري به همراه دارد، ادامه داد: نيمه تمام ماندن پروژه هاي ناتمام به ويژه آنهايي که در حوزه سرمايه گذاري قرار دارند به ضرر شهر و شهرداري بوده با گذر زمان دچار فرسايش شده و از بين خواهند رفت.

وي خاطر نشان کرد: براي جلوگيري از هدر رفت هزينه ها بايد به مردم اطمينان دهيم که شهرداري قادر به تکميل پروژه هاي نيمه تمام بوده و به انجام وظايف محوله مشتاق و مصمم است و از هدفهاي مهم آن به نفع رسيدن شهر و تحقق برنامه ها و پروژه هاي محوله است.

ساحل سازي رودخانه بازار نيز از اولويتهاي شهرمان است

عضو شوراي اسلامي شهر نيز با تأکيد بر اتمام پروژه هاي نيمه تمام و اينکه اعتبار پروژه هايي که از قابليت لحاظ شدن در قرارداد برخوردارند بايد از قبل مشخص شود، گفت: ضمن مشخص نمودن اعتبار هر پروژه، شوراي شهر براي لحاظ نمودن در قرارداد با تعريف پروژه جديد موافقت نخواهد کرد.

"عباس ظاهري" در ادامه پروژه هايي را داراي اولويت دانست و ضمن پيشنهاد دادن آنها، خاطرنشان کرد: اجراي سد باراجين و اختصاص پسآب فاضلاب براي تأمين آب بوستان باراجين و باغات سنتي اگر با يکديگر به انجام رسد بسيار مهم بوده و مکمل يکديگر خواهند بود.

اين عضو شورا همچنين پيشنهاد داد: ساحل سازي رودخانه بازار به جاي ساحل سازي رودخانه باراجين مهمتر است چراکه يک محيط مناسب تفريحي را براي شهروندان در داخل شهر با دسترسي مناسب و امنيت بيشتر از بيرون شهر، فراهم مي آورد.

براي اجراي پروژه هاي درآمدزا مصمم باشيم

نايب رئيس شورا نيز در اين رابطه اظهار داشت: در راستاي اجراي پروژه هاي درآمدزا بايد از ظرفيت به وجود آمده استفاده کنيم تا منفعت هاي جديدي براي شهر به وجود آيد.

"علي فرخزاد" ضمن اينکه بر اجراي تعهدات پيشين و در دستور کار قرار دادن پروژه هايي که منبع توسعه و پيشرفت هستند تأکيد مي کرد، افزود: توسعه مطلوب شهر و توجه به ارائه خدمات زيربنايي که رونق را به همراه داشته باشد، ضروري است و در کنار اينها احداث و اتمام بارانداز به عنوان يک پروژه درآمدزا و در راستاي جذب گردشگر مي تواند مورد توجه قرار بگيرد.

وي همچنين اضافه کرد: در کنار اينها به پروژه ساماندهي امامزاده حسين (ع)، انتقال پسآب پروژه هاي بالاي اتوبان و توجه به احياء و حفظ باغات سنتي نيز تأکيد دارم.

بايد از فرصت ها بهره برد

سخنگوي شورا نيز با تأکيد بر اينکه بايد در راستاي استفاده از فرصتها کوشيد، بيان کرد: توجه جدي به ساخت و تکميل پروژه هاي درآمدزا، يکي از مهمترين اقداماتي است که مي تواند شهر را با توسعه مواجه سازد.

علي صادقي نيارکي ضمن اينکه احداث سد باراجين را ضروري مي دانست، گفت: اگر شرکتها و سرمايه گذاران متخصص پاي کار بيايند و طرح مطالعاتي مناسب تهيه کنند، امر مهمي رخ داده است.

وي همچنين بر استفاده اثرگذار از گذر اتوبان قزوين _ تهران و قزوين _ زنجان تأکيد کرد و افزود: مي توان از اين ظرفيت در راستاي جذب گردشگر و معرفي جذابيتها و صنايع دستي اين شهر به مسافران عبوري و دعوت از آنها براي سفر و اقامت چند روزه در شهر کهن قزوين اقدام کرد.

پروژه هايي از شمال و جنوب شهر در قرارداد لحاظ شود

رئيس کميسيون شوراياري با تأکيد بر اينکه قرارداد مذکور فرصت سرمايه گذاري خوبي را به وجود آورده است، گفت: ضمن تأکيد بر توجه جدي به لحاظ نمودن پروژه هايي که هنوز ناتمام هستند، معتقدم که در قرارداد پروژه هايي از اقصي نقاط شهر و شمال و جنوب آن بايد لحاظ شود تا تمامي مردم از فرصت به وجود آمده برخوردار شوند.

"محمدرضا صديقي" تصريح کرد: بايد از فرصت سرمايه گذاري که براي شهر به وجود آمده بهره ببريم و با سرعت و دقت هر چه تمام تر پروژه هاي مدنظر را تعريف کرده و در قرارداد لحاظ نماييم.

پروژه ساماندهي امامزاده حسين (ع) براي شهر درآمد توليد مي کند

رئيس کميسيون شهرسازي نيز با تأکيد بر اينکه علاوه بر پروژه هاي بزرگ مقياس، پروژه هاي کوچک تر نيز در قرارداد قابليت لحاظ دارد، گفت: فرصت به وجود آمده و اعتباري که اختصاص مي يابد به کل شهر تعلق دارد و با تأکيد بر توسعه متوازن قزوين بايد مورد استفاده قرار بگيرد.

"حسين غياثوند" اضافه کرد: در رابطه با برخي پروژه هاي انتخابي که ممکن است عام المنفعه باشند و به تمامي شهر خدمت رساني کنند، حرفي نيست ولي توجه به مناطق کمتر توسعه يافته و توجه به نواحي محروم نيز بايد مورد هدف قرار بگيرد.

اين عضو شورا با مهم برشمردن پروژه ساماندهي امامزاده حسين (ع) خاطر نشان کرد: اين پروژه در حوزه گردشگري و توليد درآمد براي مردم شهرمان نيز بسيار مهم است که اگر به اتمام برسد نتايج مناسب آن براي کل شهر به بار مي نشيند.

وي پروژه هادي آباد را نيزاز مهمترين پروژه هاي نواحي جنوبي شهر دانست و افزود: توجه مسئولان و متوليان امر به اتمام پروژه هادي آباد از اولويتهاست، چراکه مردم مشاهده مي کنند که در نواحي محروم کارهاي مهمي براي رفاه آنها انجام مي شود و از سوي ديگر افتتاح بارانداز و توجه به زمين هاي بالاي اتوبان نيز بسيار مهم خواهد بود.

غياثوند با اشاره به نا تمام ماندن پروژه هاي مسکوني شهرداري، افزود: تغيير کاربري اين پروژه هاي مسکوني به هتل، تالار و يا مهمانسرا بسيار مهم است و مي تواند اعتبار و هزينه اي که تاکنون اختصاص پيدا کرده را حفظ کند.

اين عضو شورا با تأکيد بر توجه به ايجاد زير ساخت هاي ترافيکي و تحقق پروژه هاي کيفي در اين بخش بر اتمام کامل تقاطع امام علي (ع) و ايمن سازي مسير دسترسي به ناحيه دانش و ناصرآباد تأکيد کرد.

رئيس کميسيون شهرسازي در پايان از نبود سند چشم انداز در شهرداري براي تعيين اولويتهاي شهر و پروژه ها و برنامه هايي که در اولين فرصت، ميان مدت و دراز مدت بايد در دستور کار متوليان امر قرار بگيرد انتقاد کرد و گفت: وجود چنين سندي ضروري است تا سليقه اي عمل نشود و ضمن ارزيابي دقيق از اولويتهاي شهر، به سمت توسعه پايدار پيش برويم.

ايجاد 20 زمين چمن مصنوعي در 20 نقطه شهر ضروري است

رئيس کميسيون فرهنگي نيز در سخناني ضمن ارزشمند دانستن راه اندازي نهضت آسفالت شبانه معابر و کلنگ زني دو فرهنگسرا در شهر، گفت: ضمن تأکيد بر توجه جدي به توسعه متوازن شهر و اجراي طرح هاي فرهنگي، راه اندازي نهضت ساخت 20 زمين چمن مصنوعي در 20 نقطه از شهر بسيار مهم و ضروري است.

"حسين صلح جو" خاطر نشان کرد: به منظور ارتقاء سلامت جسمي و روحي آحاد جامعه مي توان در 14 محله سراي محله ايجاد کرد و از سوي ديگر، براي تفريح سالم شهروندان به احداث پارک محلي در مناطقي که فاقد بوستان هستند و به ويژه در نواحي منفصل اقدام کرد.

قزوين به سالن هاي چند منظوره ورزشي نيازمند است

رئيس کميسيون بهداشت و سلامت نيز با تأکيد بر اثرگذاري و ثمر بخشي پروژه هايي که در دستور کار قرار مي گيرد، گفت: برخي پروژه هاي نيمه تمام و مهم شهر همچون ساماندهي امامزاده حسين (ع) که به هماهنگي و مشارکت ديگر دستگاهها نيازمند است، مي توان با تشکيل کميته اي ويژه، شرح وظايف هر يک از دستگاهها را مشخص نمود تا پروژه به نتيجه رسد.

"سيد کاظم مجابي" در ادامه همچنين با اشاره به مشکلاتي که شهر قزوين در کمبود سالن هاي چند منظوره و سرپوشيده ورزشي و تفريحي دارد، بيان کرد: به منظور افزايش شور و نشاط اجتماعي و پرهيز از افسردگي و خمودگي مردم قزوين لازم است که سالنهاي چندمنظوره در شهرمان ايجاد شود تا شهروندان در زمان اوقات فراغت به آنجا مراجعه کنند.

وي با تأکيد بر توجه به سلامت شهروندي و بهبود امکانات شهري و به ويژه فضاي سبز و مجتمع هاي تفريحي گفت: اينگونه پروژه ها از قابليت لحاظ در قرارداد برخوردارند و مي توانند به توسعه فضاهاي تفريحي و خدماتي شهر کمک نمايند.

اولويت سرمايه گذاري با پروژه هاي بزرگ مقياس است

شهردار قزوين نيز در اين جلسه با اشاره به قرارداد 500 ميليارد توماني شهرداري با قرارگاه خاتم الاوصياء اظهار داشت: بخشي از تأمين مالي قرارداد از يکي از بانک ها و بخشي ديگر از طريق تهاتر، امتياز و ديگر موارد تأمين مي شود.

"مسعود نصرتي" افزود: موافقت اجراي پروژه هاي کمتر از 50 ميليارد توماني نيز از طريق قرارگاه به شهرداري قزوين داده شده است و از آنجاييکه سياست اصلي لحاظ نمودن پروژه هاي بزرگ در قرارداد است، مي توان براي سرمايه گذاري و اجراي برخي پروژه هاي کوچک نيز اهتمام ورزيد.

**

در اين جلسه ناصر گنجي معاون سرمايه گذاري شهردار نيز ضمن برشماري هشت پروژه پيشنهادي از سوي شهرداري به شوراي شهر گفت: تکميل پنج پروژه باقيمانده پونک، احداث مجموعه فرهنگي و مذهبي امامزاده حسين (ع)، احداث تراموا، ايجاد تصويه خانه هايي با کمترين آلايندگي براي انتقال پسآب به پارک باراجين از پروژه هاي پيشنهادي شهرداري به شمار مي آيد.

وي همچنين گفت: احداث و تکميل بلوار معلم از داخل پادگان به کمربندي شرق ملاصدرا، ساحل سازي رودخانه باراجين و احداث پارک حاشيه اي، احداث کمربندي شهر از ميدان مينودر تا بلوار شهيد چگيني (شرق ملاصدرا) و احداث بند و سد در منطقه بوستان باراجين از جمله موارد پيشنهادي شهرداري به شمار مي آيد.

پايان پيام/1438/مهر94

تصاویر مرتبط