چهارشنبه ۱۳۹۴/۰۷/۱۵

فرخزاد، نايب رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين:

بوستان 26 هکتاري حاشيه رودخانه باراجين، تحولي مثبت در حوزه گردشگري ايجاد مي کند/اتمام پروژه هاي نيمه تمام در دستور کار شهرداري قرار دارد

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر قزوين با اشاره به موانعي که شهرداري ها در حوزه تأمين منابع مالي با آنها مواجه اند، گفت: با حمايت و تعاملي که شوراي شهر از شهرداري قزوين دارد راههاي برون رفت از اين موانع براي تکميل پروژه هاي نيمه تمام و آغاز طرح هاي جديد در دستور کار قرار گرفته است.

 

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ علي فرخزاد با بيان اينکه براي تحول در شهر ضمن اجراي پروژه هاي بزرگ ترافيکي همچون تقاطع هاي غير همسطح مي توان پروژه هاي عمراني ديگري نيز در دستور کار قرار داد، افزود: سياست شوراي شهر بر اين است که پروژه هاي بزرگي در حوزه هايي همچون گردشگري، فضاي سبز، فرهنگي و خدماتي به انجام برسانيم و بوستان 26 هکتاري حاشيه رودخانه باراجين از اين دست پروژه هاست.

تأمين آب بوستان 26 هکتاري از ضروريات انکار ناپذير

وي با تأکيد بر اينکه با ساخت و اتمام اين بوستان تحولي مثبت در حوزه گردشگري قزوين رخ خواهد داد، گفت: با توجه به اينکه تأمين آب اين پروژه از ضروريات به شمار مي آيد و تا اين مايه حياتي نباشد پروژه هايي با کاربري فضاي سبز پاي برجا باقي نمي مانند، لازم است که در اولين قدم نسبت به تأمين آب اين پروژه اقدام شود.

نايب رئيس شورا در اين رابطه افزود: با توجه به اينکه اين پروژه در مسير رودخانه واقع شده ضمن توافق شهرداري با آب منطقه اي حق آب دهي به اين مجموعه محفوظ خواهد ماند تا با اجراي طرح هايي همچون درياچه مصنوعي نسبت به تأمين آب اين پروژه در فواصل زماني مشخص و فصول مختلف سال اقدام کنيم.

تحول در حوزه عمراني شهر با ساخت بوستان 26 هکتاري

اين عضو شورا با بيان اينکه مي توان در منطقه با ايجاد چنين پروژه هايي تحول ايجاد کرد، گفت: در زماني که اعتبارات و منابع مالي در اختيار نيست و پروژه هاي عمراني به دليل اين مشکل در شهر ساخته نمي شود اين بوستان مي تواند تحول خوبي در شهر تاريخي قزوين ايجاد نمايد.

وي با اعلام اين خبر که بوستان 26 هکتاري از دو فاز برخوردار است، گفت: فاز اول پروژه به اقداماتي نظير ديوار سازي اختصاص داشته که تجهيز کارگاه به اتمام رسيده و اقدامات اجرايي آغاز شده است.

فرخزاد در رابطه با فاز دوم پروژه يادآور شد: کليات پروژه در مرحله طراحي قرار دارد و نقشه اجرا و اينکه چگونه وارد فاز اجراي آن شد نيز در کميسيون عمران در دست بررسي است.

تجميع ويژگي هاي مثبت ديگر پارکهاي کشور در بوستان 26 هکتاري

نايب رئيس شورا همچنين گفت: فضا سازي حاشيه رودخانه، محوطه سازي بوستان و اجراي برخي ديگر از امکانات و تجهيزات براي افتتاح و راه اندازي پارک در فاز دوم در دستور کار قرار مي گيرد.

وي همچنين در رابطه با منحصر به فرد بودن بوستان 26 هکتاري توضيح داد: ويژگي هاي مثبت و قابل توجه ديگر بوستانهاي مشابه در کشور در اين پارک ساخته مي شود و در آن اجراي فضاهاي تفريحي، اقامتي، رفاهي، گردشگري و سياحتي پيش بيني شده است.   

وي با اشاره به موقعيت پارک 26 هکتاري و اينکه در مجاورت بوستان گردشگري باراجين (فدک) واقع شده است، گفت: با توجه به اينکه خط اتوبان نيز در مجاورت اين پروژه قرار مي گيرد، مي توان با نصب تابلوهاي تبليغاتي پروژه از مسافرين عبوري براي حضور و ديدن از اين پارک منحصر به فرد دعوت به عمل آورد.

تعيين منابع مالي مشخص و ماندگار براي پروژه ها

فرخزاد با اشاره به وضعيت نامناسب اقتصادي شهرداري ها و اينکه اغلب پروژه هاي بزرگ اين ارگان را تحت تأثير قرار داده است، گفت: تعيين منابع مالي مشخص و ماندگار براي پروژه ها از اولويتهاي مهم به شمار مي آيد و موجب احداث و راه اندازي آنها مي شود و اگر منابع مالي با ضعف مواجه باشد، نمي توان به آنچه که مي خواهيم دست پيدا کنيم.

نايب رئيس شورا با تأکيد بر اينکه سياست شورا به خاطر ضعف در منابع مالي شروع پروژه هاي بدون سرمايه بوده، عنوان کرد: مديريت پروژه ها بدون صرف پول و اعتبارات مالي و توافق با مؤسساتي که نسبت به اتمام پروژه هاي نيمه تمام شهري مبادرت ورزند و مالکيت آنها را به عهده بگيرند، از مهمترين اقدامات مربوطه در اين بخش است.

اتمام پروژه هاي نيمه تمام و تعريف پروژه هاي جديد در دستور کار شهرداري

وي يکي از مهمترين نتايج تعامل و همکاري با سرمايه گذاران را به نتيجه رساندن پروژه هاي نيمه تمام برشمرد و افزود: در جريان يافتن پروژه هاي جديد ضمن همکاري با سرمايه گذاراني همچون بنياد تعاون ناجا براي آغاز و اتمام پروژه هايي که نياز به آورده مالي از سوي شهرداري ندارد و نيز اتمام پروژه هاي نيمه تمام در دستور کار قرار بگيرد.

اين عضو شورا ضمن برشماري حسن ها و مزاياي اين روند يادآور شد: اتمام پروژه هايي که مدتهاست بي نتيجه باقي مانده، به گردش افتادن سرمايه و تعريف پروژه هاي جديد از جمله مزاياي اينگونه فعاليتها و سرمايه گذاري ها به شمار مي آيد.

پايان پيام/1415/مهر94  

تصاویر مرتبط