محبوبترین ها

  • رقم کد بودجه نواحي منفصل بايد افزايش پيدا کند

  • رقم کد بودجه پروژه هاي ورزشي و حمايت از ورزش، بسيار ناچيز است

  • خانه آمادگي جسماني قزوين باحضور اعضاي شوراي شهر افتتاح شد

  • شهرداري درباره پروژه ساماندهي امامزاده حسين(ع) بيشتر از تعهداتش عمل کرده است

  • نشست مشترک رئيس و اعضاي شورا با بسيج جامعه زمان حضرت صاحب الامر (عج)

  • بررسي و تصويب بودجه عمراني لايحه پيشنهادي سال 97 شهرداري به اتمام رسيد

  • مجموعه هاي گردشگري بايد براي همه شهروندان و معلولين دسترس پذير شوند

  • بررسي و تصويب بودجه حوزه معاونت خدمات شهري شهرداري مرکز استان

  • حضور در ايستگاههاي آتش نشاني و تقدير از پاکبانان خدوم شهر

  • عيادت اعضاي شوراي شهر قزوين با آيت اله محمدي تاکندي

  • نامه فرمانداري درمورد مصوبات مرکز استان بررسي شد

  • شرکتي که سهامدار عمده ي آن شهرداري قزوين است نبايد زيانده باشد

  • سيستم فاضلاب شهري در نواحي منفصل با مشکل مواجه است

  • شوراي شهر و شرکت آبفا در خدمت رساني به مردم اهداف مشترک دارند

  • به دليل وجود موانع در معابر شهري، استفاده از دوچرخه عذاب آور است

  • همزماني تردد مسير دوچرخه سواري و پياده در جاده سلامت کارشناسي نيست

  • تابلوي شهيد رجايي در عوارضي قزوين_تهران دوباره نصب شود

  • مسئولان از روند احداث جاده سلامت گله مندند

  • جايگاه ورزش بانوان، نيازمنديها و مشکلات اين حوزه بررسي شد

  • ديدار رييس و اعضاي شوراي شهر، شهردار و مديران شهري با حجت رئيس کل دادگستري استان

  • سه‌شنبه ۱۳۹۵/۱۰/۲۸

    اشدري، رئيس کميسيون فرهنگي شوراي شهر قزوين در نطق پيش از دستور؛

    مشاغل جاذب سفر، از ارکان مهم صنعت گردشگري است

    مراکز جاذب سفر به ويژه هتل‌ها يکي از ارکان مهم و اساسي صنعت گردشگري محسوب مي‌شوند، به طوريکه کميت و کيفيت آنها در توسعه گردشگري يک مکان يا جاذبه گردشگري نقش زيادي دارد.

    به گزارش روابط‌عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ فاطمه اشدري رئيس کميسيون فرهنگي_ورزشي شوراي اسلامي شهر قزوين در نطق پيش از دستور خودکه در جلسه عصر امروز پارلمان محلي بيان شد، اظهار داشت: رشد و گسترش گردشگري از جمله پديده‌هاي مهم اواخر قرن بيستم است که با سرعت بيشتري در قرن جديد در حرکت است که در صورت برنامه‌ريزي و توسعه از پيش‌ انديشيده شده، گردشگري قادر است منافع مستقيم و غير‌مستقيم اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي، محيطي و سياسي را ايجاد و سهم قابل توجه‌اي را در توسعه ملي کشور ايفا نمايد.

    اشدري افزود: شهر قزوين به دليل بهره‌مندي از جاذبه‌هاي متنوع فرهنگي، تاريخي، مذهبي و طبيعي از موقعيت ممتازي از نظر جاذبه‌هاي گردشگري در سطح ملي و بين‌المللي برخوردار است. اما متناسب با قابليت‌هاي موجود نتوانسته است از صنعت گردشگري بهره کافي را ببرد.

    رئيس کميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر قزوين تصريح کرد: مسلماً توسعه زير‌ساخت‌هاي صنعت گردشگري در قزوين و بهبود کيفيت امکانات و خدمات مراکز اقامتي موجب جذب و توسعه گردشگري در قزوين مي‌شود که يکي از مهمترين عناصر آن، ساخت و تجهيز واحد‌هاي اقامتي بوده که از جمله نيازهاي اساسي بخش گردشگري است و هر شهر توريستي به آن نياز دارد و بايد پاسخگوي تقاضاي مسافران باشد.

    اشدري ادامه داد: به دليل تنوع سليقه‌ها و بنيه مالي گردشگران، شهرهاي توريستي به انواع هتل‌ها بر حسب درجات مختلف نياز دارند و موضوع پراکنش و توزيع فضايي هتل‌ها هم از اهميت بالايي برخوردار است که مي‌تواند با کاهش و يا افزايش فضاي خدماتي، تغيير الگوي رفتاري گردشگران را همراه داشته باشد. به‌طوريکه اگر فاصله مراکز اقامتي از مرکز شهر و جاذبه‌هاي گردشگري بيشتر باشد، هزينه پرداختي مسافران افزايش مي‌يابد.

    وي افزود: عليرغم اينکه شهر قزوين رتبه نخست ثبت آثار تاريخي کشور را در کارنامه خود دارد، ولي سهم اين شهر از اقامت گردشگران، علي‌الخصوص گردشگران خارجي نسبت به ساير شهرهاي ايران محدود است. چرا که اقامت گردشگران خارجي و داخلي عموماً در هتل‌ها و اقامت‌گاه هاي شهري صورت مي‌پذيرد و ساخت و توسعه مراکز اقامتي جزء جدايي ناپذير پيشرفت اين صنعت در شهرها مي‌باشد.

    اشدري تصريح کرد: علاوه بر ايجاد و ساخت مراکز اقامتي جديد با در نظر گرفتن موقعيت مکاني صحيح، با افزايش کيفيت خدمات مراکز اقامتي، درآمد بيشتري نصيب سرمايه‌گذاران و به طور کلي صنعت گردشگري شده و در نتيجه مي‌توان با سرمايه‌گذاري اصولي براي افزايش کيفيت خدمات و مکان‌يابي مراکز اقامتي، رضايت‌مندي گردشگران را بيشتر کرده و تقاضاي سفر را افزايش داد و در نتيجه درآمد بيشتري را به اين صنعت تزريق نمود. چرا که از مهمترين نکته مورد توجه در مراکز اقامتي، تحليل کيفي و مکاني اين مراکز مي‌باشد.

    اين مقام مسئول افزود: از جمله تأسيسات اقامتي شامل هتل‌ها، مهمانسراها، متل‌ها، کاروانسراها، کمپ‌ها، کلبه‌هاي ساحلي و کوهستاني، اردوگاه‌ها، پانسيون‌ها، پلاژهاي توريستي، زائر‌سراها، اکولوژها و ساختمان‌هاي مدارس در ايام تعطيلات مي‌باشد و از آنجايي که اين‌گونه تأسيسات عامل مؤثري براي تقويت جهانگردي بين‌المللي محسوب مي‌شود، اهميت دادن به آن‌ها بايد مورد توجه قرار گيرد. به‌طوريکه شهرهاي فاقد تأسيسات اقامتي لازم است در طرح‌ريزي صنعت جهانگردي به ساخت اين گونه تأسيسات به ويژه هتل‌ها توجه ويژه نمايند.

    اشدري با اشاره به اينکه توزيع فضايي مراکز اقامتي در شهر قزوين از مطلوبيت مناسبي برخوردار نيست خاطر‌نشان کرد: بيشترين تجمع هتل‌ها و مهمانپذيرهاي قزوين در خيابان‌هاي امام‌خميني‌(ره) و طالقاني قرار گرفته است و اين حوزه، محدوده متمرکز تسهيلات اقامتي و گردشگري قزوين را بوجود آورده است و با توجه به اينکه استقرار هتل و توزيع مکاني و فضايي آن تحت تأثير کارکرد شهر و همجواري با هسته کانوني آن کارکرد قرار مي‌گيرد. لازم است هتل ها براي جذب يا دريافت سود ناشي از افزايش حجم سفر در مکان بهينه‌اي قرار بگيرند که مجاورت بين کارکردهاي مختلف شهري را داشته باشند.

    اشدري قزوين را به عنوان يک شهر چند کارکردي معرفي کرد و افزود: از جمله کارکردهاي شهر فرهنگي و تاريخي قزوين کارکرد صنعتي و خدماتي در مقياس فراملي مي‌باشد و وجود فضاهاي گردشگري طبيعي و تاريخي بسيار در اطراف هم از جمله کارکردهاي اين شهر است که با توجه به عدم توزيع فضايي صحيح مراکز اقامتي نتيجه خوبي از اقامت و پذيرش گردشگران ورودي نسبت به کارکردهاي مختلف صورت نگرفته است.

    وي در پايان تأ کيد کرد: استقرار هتل ها تحت تاثير عواملي از جمله دسترسي به شبکه ارتباطي، ساير مکان‌هاي گردشگري، ادارات دولتي، مکان‌هاي تفريحي، بخش مرکزي شهرها، پارک‌ها، پارکينگ‌ها، ترمينال‌ها و پايانه‌هاي مسافربري قرار مي‌گيرد که به لحاظ نظريه‌هاي تئوريکي از جمله قانون جاذبه، استقرار هتل‌ها در حالت تئوريکي کامل بايستي تحت تاثير نيروهاي جاذبه ناشي از کاربري‌ها و کارکردهاي شهرها قرار گيرند.

    پايان پيام/2417/دي95

    تصاویر مرتبط