شنبه ۱۳۹۳/۰۳/۲۴

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر:

اتخاذ تصميمات صحيح در گرو همه جانبه نگري است

شوراي شهر بايد به عنوان يک نهاد سياست گذار، توجه به وجوه مختلف زندگي شهري را در تصمميم گيري هاي خود لحاظ نمايد.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين، علي فرخزاد نايب رئيس شورا با تأکيد بر اين مطلب، بر نقش شورا  در توسعه مطلوب شهرها از طريق انجام اقدامات اساسي و عملي  تأکيد و تصريح کرد: اعضاي شوراها به عنوان فصل مشترک مردم و مسئولين، بايد تلاش لازم را به منظور دستيابي به بهترين روش ها براي ايجاد مطلوب ترين شکل زندگي در جامعه بکار گيرند.
فرخزاد با اشاره به نقش سياست گذاري شوراها خاطر نشان کرد: جهت توسعه مطلوب شهرها و حذف برخي دغدغه هاي مربوط به زندگي شهري در بين شهروندان، اعضاي شورا بايد به وجوه مختلف مسائل  شهري، فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي مرتبط با زندگي و معيشتي جامعه توجه نمايند تا شاهد اتخاذ  بهترين تصميم ها در اين حوزه باشيم.
اين مقام مسئول ادامه داد: قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران  و اصل مرتبط با تشکيل شوراهاي اسلامي شهر ها و روستاها حاکي از رويکرد قانون گذار  به  حل مسائل اداره شهرها  از طريق جلب مشارکت هاي مردمي است  تا مشکلات جامعه توسط آنها و به واسطه نمايندگان مردم ريشه يابي و پالايش شود و  به مسئولين اجرايي جهت رفع آن  منتقل گردد.
نايب رئيس شورا بر لزوم تلاش شورا به منظور ايجاد بسترهاي  رفاهي براي زندگي شهروندان تأکيد و تصريح کرد: توجه به اقشار مختلف جامعه و نيازهاي مناطق مختلف شهر لازمه دستيابي به اين هدف است.
رئيس کميسيون عمران شورا ادامه داد: اعضاي شوراي شهر با حضور در جامعه و درک و ريشه يابي دغدغه هاي جامعه  مي توانند نسبت به امکان سنجي براي توسعه مطلوب شهرها اقدام نمايند، از همين رو بايد ارتباط پيوسته خود را با مردم حفظ کنند.
اين مقام مسئول، هر يک از اعضاي شوراي شهر را نماينده بخشي از جامعه شهري قزوين دانست و ادامه داد: اين نهاد به واسطه ارتباط مستمر خود با شهرداري به عنوان يک  مديريت کلان اجرايي، مي تواند نقش مؤثري در جهت تسريع روند دستيابي به توسعه شهر ايفا نمايد  که در اين ميان بايد به تبادل افکار با متخصصين  نيز توجه کافي صورت گيرد.
فرخزاد با بيان اين مطلب که شورا مظهر  مردم سالاري ديني در جامعه است اظهار داشت: نمايندگان اعضاي اين نهاد بايد نقش خود را به خوبي ايفا نمايند تا اثر بخشي آن بيش از پيش به عنوان يک نهاد نظارتي در جامعه مشخص شود.
وي با بيان اين مطلب که اعضاي شوراي شهر مي توانند  نقش مؤثري در هدايت مديران  به منظور تحقق خواسته هاي مردمي و همچنين  ايجاد شهرهايي آباد داشته باشند اذعان داشت: مشاوره با متخصصين، درک نيازهاي جامعه و تلاش به منظور تعريف پروژه هاي شهري، نقش بارزي در ايجاد يک مرجع نظارتي مطلوب و کمک به مديران اجرايي خواهد داشت.
اين مقام مسئول ادامه داد: تدوين الگوي راهبردي و برنامه ريزي هاي کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت در جهت توسعه وآباداني شهرها، الگوبرداري از تجربيات موفق ديگر شهرها و کشورها، توجه به مردم به عنوان بهره برداران  اصلي امکانات شهري، نظارت بر عملکرد مديريت هاي اجرايي در حوزه هاي مرتبط با وظايف شورايي، احترام به حقوق شهروندي، نظارت همه جانبه و دقيق بر زيستگاه هاي شهري و ايجاد مکاني امن براي زندگي مردم، از وظايف اوليه نمايندگان شوراهاي شهر به شمار مي رود و تحقق آن بايد با پيش رو قرار دادن مطالعه و پژوهش به صورت جدي در دستور کار قرار گيرد.
وي بر لزوم تعامل دوسويه با مردم به عنوان قطب اصلي جامعه توسط مجموعه مديريت شهري تأکيد و تصريح کرد: پيگيري در خواست هاي مرتبط با آينده شهر، حفظ حقوق شهروندي از طريق پياده سازي قوانين مرتبط با آن، همزيستي مردم، اشراف کامل بر قوانين شهري و طرح ريزي برنامه هاي  استراتژيک بايد در سرلوحه فعاليت اعضاي شورا و مديران شهرداري قرار گيرد.
اين مقام مسئول در خاتمه اظهار داشت:  اعضاي شوراي شهر بايد در جهت تأمين رضايت حداکثري شهروندان تلاش نمايند و آنان را در مرکز تصميم گيري هاي خود ببينند، چرا که هدف اصلي شکل گيري شوراها تقويت حضور مردم در  اداره امور خود بوده است که اين مهم توسط رابطين مردم که اعضا شوراي شهر مي باشند بايد به بهترين نحو ممکن تحقق يابد.

تصاویر مرتبط