6/26/2018

مهدی عبدالرزاقی در جلسه علنی پارلمان محلی:

‍ تا عمل کردن سایر ارگان ها به تعهداتشان، شهرداری نیز باید هزینه کردن در پروژه گسترش امامزاده حسین(ع) را متوقف کند

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، مهدی عبدالرزاقی عضو شورا در جلسه علنی پارلمان محلی، گفت:

وضعیتی که امروز در محله‌های اطراف امامزاده حسین(ع) شاهد آن هستیم، این است که در ابتدای پروژه و در مرحله تملکات، کار با مشکل مواجه شده و این در حالی است که معمولا پروژه های عمرانی در شروع کار روند خوبی دارند و در ادامه با کمبود منابع مالی مواجه می‌شوند.

وی افزود: علاوه بر همه این مسائل، باید یک طرح توجیهی نیز باشد که لزوم اجرای چنین پروژه ای را تشریح کند. طی اجرای این طرح خانواده های اصیل قزوینی را از آن مناطق خارج شده اند و بعضاً به منازل مسکونی مهرگان کوچ کرده اند.

در حالی که در همه شهر ها مدیریت شهری تلاش می‌کند تا خانواده های اصیل و بومی مناطق مختلف شهر را در محله های خود حفظ کند.

رئیس کمیسیون املاک و مستغلات شورای اسلامی شهر متذکر شد: سه سازمان و ارگان دیگر به تعهدات خود در این پروژه عمل نکرده اند. دلیلی ندارد تا شهرداری به ادامه این پروژه بپردازد. جلوتر رفتن در این پروژه گیر کردن در باتلاق بی پولی را به همراه خواهد داشت.

مهدی عبدالرزاقی در ادامه ضمن انتقاد از سازمان اوقاف، گفت: شهرداری در پروژه گسترش امامزاده حسین(ع) ۶۳ درصد هزینه ها را پرداخت کرده است.

اداره کل راه و شهرسازی با احتساب زمین هایی که قرار است به شهرداری بدهد، ۳۸ درصد تعهداتش را انجام داده است. متولی این پروژه اداره کل اوقاف و امور خیریه است. اما فقط به ۳۴ درصد از تعهدات خود عمل کرده. بنابراین شهرداری نیز باید روند هزینه کردن در این پروژه را متوقف کند.

وی ادامه داد: چرا همکاران ما در سنوات گذشته شورا سکوت کردند در قبال جلو افتادن شهرداری از سایر ارگان ها در هزینه کردن برای این پروژه؟!

این عضو شورا در ادامه به بررسی طرح پیشنهادی گسترش امامزاده حسین(ع) پرداخت و گفت:

مجموع ساخت و ساز این پروژه ۷۳ هزار و ۱۴۷ متر مربع خواهد بود و برآورد هزینه آن برای سال ۹۲، حدوداً شصت میلیارد تومان بود که در حال حاضر شاید به بالای ۲۵۰ میلیارد تومان نیز برسد اما با وجود همه این هزینه ها، در ۷۳ هزار متر مربع بنا، حتی یک متر مربع فضای سبز و فضای ورزشی در نظر گرفته نشده است.

عبدالرزاقی در پایان تنها راه حل برای خروج از این بحران را ورود میراث فرهنگی به این مسئله دانست تا با کمک این سازمان یکی از قدیمی ترین محله‌های قزوین را که صدها سال قدمت دارد، حفظ شود.

related images