شنبه ۱۳۹۷/۱۱/۲۷

سخنگوی پارلمان محلی:

در تدوین بودجه شهرداری، جان و مال مردم شهر اولویت دارد یا هزینه‌های غیر ضروری؟!

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، دکتر سیده منیره قوامی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر در پنجمین نشست بررسی بودجه پیشنهادی شهرداری در سال ۹۸؛ گفت:

 

 

مسئله ایمنی بازار از موضوعات پراهمیت برای شورای پنجم است. باید به ایمن‌سازی بازار سرعت داده شود تا آتشنشانی بتواند در صورت بروز حادثه به آن رسیدگی کند. باید ضمن افزایش ردیف بودجه این مبحث؛ سازمان آتشنشانی نیز ملزم به اقدام در این خصوص شود.

وی در ادامه با اشاره به برنامه پنج ساله دوم شهرداری، متذکر شد:

طبق این برنامه بتا پايان سال ٩٨، بايد دو ايستگاه آتشنشانی جديد احداث شود و لازم است بودجه در نظر گرفته شده با اين برنامه همخوانی داشته باشد چرا که بندهای ديگری از برنامه به اين رديف گره خورد است. به عنوان مثال بر اساس برنامه پنج ساله زمان رسيدن نيروهای امدادی آتشنشانی به محل حادثه تا پايان سال ٩٨، بايد از ٣ تا ۵ دقيقه به ٣ تا ٤:٤٠ دقيقه كاهش يابد. بنابراين، برای قرار گرفتن در مسير برنامه احداث اين دو ايستگاه ضروري است.

سخنگوی پارلمان محلی همچنین یادآور موارد مربوط به امکانات سازمان آتشنشانی در برنامه پنج ساله شد و گفت:

مطابق این برنامه تا پایان سال ۹۸ باید يك دستگاه بالابر، ١٢ خودروی پمپ دار، ١٠ خودروی آتشنشانی و ٢٠ شير هيدرانت به تجهيزات آتشنشانی اضافه شود كه خريد تقريبا نصف اين تجهيزات بايد در سال ٩٧ صورت می‌گرفت. با توجه به اينكه از برنامه عقب هستيم با اين ١٩ ميليارد تومان يك بالابر هم نميتوان خريد.

دکتر سیده منیره قوامی تاکید کرد: برای برنامه پنج ساله دوم شهرداری زحمات زیادی کشیده شده تا این برنامه بر اساس نیازهای شهر تدوین شود اگر مدیران شهرداری به این برنامه اعتقاد ندارند، اعلام کنند و آن را کاملا کنار گذاشته و بودجه را بر اساس نظرات خود تدوین کنند. نمی‌توان برای مدیریت هزینه‌های شهرداری، نیازهای ضروری شهر را قربانی کرد بلکه باید موارد غیرضروری را از ردیف هزینه‌های شهرداری حذف کرد. باید مشخص شود که جان و مال مردم این شهر اولویت دارد یا هزینه‌های غیر ضروری در شهرداری مهم‌تر هستند.

این عضو شورای شهر متذکر شد: بودجه پیشنهادی هیچ تطابقی با برنامه پنج ساله ندارد و در حوزه آتشنشانی انحراف شدیدی از برنامه به چشم میخورد. بودجه سال ۹۸ در این حوزه به گونه ای تدوین شده که گویی برنامه‌ای وجود ندارد. مسئولین مربوطه، برنامه پنج ساله را به عنوان یک برنامه ویترینی در نظر گرفته و بودجه را بدون توجه به آن تدوین کرده‌اند.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر قزوین به موضوع سایت تفکیک زباله محمدآباد نیز پرداخت و یادآور شد:

در حال حاضر مدیریت این مجموعه به عهده شهرداری قزوین است. برای پروژه توسعه این سایت، ۴۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده که صرفا مطالعاتی است. طبق گزارش‌های ارائه شده، ۸۰ درصد این سایت از بین رفته و مستهلک شده است بنابراین باید برای احیا این سایت نیز برنامه ریزی‌های لازم صورت گیرد.

/پایان پیام/

تصاویر مرتبط