سه‌شنبه ۱۳۹۷/۱۰/۱۸

سخنگوی شورای اسلامی شهر قزوین:

با توجه به اینکه منابع شهرداری محدود است؛ باید برنامه وجود داشته باشد تا بتوان خدمات بهتری به شهروندان ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین دکتر سیده منیره قوامی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری و سخنگوی شورای شهر در جلسه علنی پارلمان محلی در خصوص لایحه تعرفه جریمه قطع اشجار، گفت:

برای حفظ محیط زیست و شادابی شهر، فضاهای سبزی در شهر وجود دارد که باید نسبت به نگهداری آن‌ها اهتمام داشته باشیم.

وی افزود: شهرداری برای کسانی که به درختان و فضای سبز آسیب برسانند جریمه‌هایی در نظر گرفته است که تعرفه‌های آن در سال گذشته ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده و امسال نیز کمیسیون با پیشنهاد شهرداری برای افزایش ۲۰ درصدی تعرفه‌ها موافقت کرد.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری پارلمان محلی در ادامه به مبحث بازدارندگی جریمه‌های ذکر شده پرداخت و گفت:

میزان افزایش تعرفه‌های جریمه قطع درختان باید به قدری باشد که فرد خاطی پس از پیدا شدن، تخلف خود را بپذیرد زیرا شهرداری مکانیزم دیگری برای یافتن خاطیانِ این حوزه ندارد.

دکتر قوامی همچنین به موضوع بازآفرینی شهری پرداخت و گفت:

در ماده ۱۶ قانون مشخص شده است که برای رونق ساخت و ساز در بافت فرسوده تخفیف ۵۰ درصدی به برخی آیتم‌ها در این حوزه تعلق گیرد. این پنجاه درصد باید از طرف دولت به شهرداری‌ها پرداخت شود که تاکنون پرداخت آن‌ها آنطور که باید جدی گرفته نشده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر قزوین با اشاره به تخفیف ۱۰۰ درصدی سال گذشته برای منطقه هادی آباد، گفت:

در این منطقه علی رغم وجود چنین تخفیفاتی، ساخت و ساز رونقی نگرفت. لازم است شهرداری طرح‌های جدیدی در این زمینه ارائه کند تا ساخت و ساز در بافت فرسوده رونق بگیرد و از پتانسیل شورای مشورتی سیاستگذاری شهرداری استفاده کرد.

جلسه علنی شورای اسلامی شهر قزوین با ارائه برنامه پنج ساله دوم شهرداری توسط معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری ادامه پیدا کرد. دکتر سیده منیره قوامی در این رابطه گفت:

در همه جای دنیا مسئولین به فکر افزایش کیفیت زندگی مردم هستند لذا مدیران شهری باید خدمات مطلوبی ارائه دهند و با توجه به اینکه منابع شهرداری محدود است؛ باید برنامه وجود داشته باشد تا بتوان خدمات بهتری به شهروندان ارائه داد.

وی اضافه کرد: یکی از ویژگی‌های مثبت برنامه پنج ساله دوم شهرداری این است که قابلیت اجرائی شدن دارد و برای همه آیتم‌های آن مطالعات صورت گرفته و تمام جوانب آن حوزه در نظر گرفته شده است.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین به تاخیر در تدوین، تصویب و اجرای برنامه پنج ساله دوم شهرداری اشاره کرد و گفت:

در حال حاضر حدود دو سال از برنامه مذکور عقب هستیم و سال‌های ۹۶ و ۹۷ را از دست داده‌ایم. به عنوان مثال تا پایان سال ۹۷ باید در ۵۰ عدد از ساختمان‌های شهر طرح بام سبز اجراء شده باشد اما در حال حاضر حتی اجرای بام سبز در کمیسیون ماده ۵ تصویب نشده یا در بحث فضای سبز طبق برنامه، تا پایان سال ۹۷ باید ۲ هکتار بوستان بانوان احداث می‌شد که حتی یک متر هم ایجاد نشده است.

دکتر قوامی در پایان اظهار امیدواری کرد تا برای این دوسالی که در بعضی موارد از برنامه عقب هستیم، تدبیری اندیشیده شود.

/پایان پیام/

تصاویر مرتبط