شنبه ۱۳۹۷/۰۴/۳۰

نائب رئیس پارلمان محلی در جلسه علنی صحن شورا گفت:

زیرساخت های ورزشی سطح شهر بسیار کم است

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، دکتر یوسفی نائب رئیس شورای شهر در جلسه علنی پارلمان محلی گفت:

در حال حاضر در ٣٥ پارک سطح شهر ورزش صبحگاهی و عصرگاهی انجام می‌شود. که در٢٦ پارك فقط ورزش صبحگاهی و در٩ پارك نیز ورزش صبحگاهی و عصرگاهی زیر نظر مربی های مربوطه انجام می‌گیرد.

وی افزود: در دو پارک سکوی مربی نیز ساخته شده که به مرور زمان طی امسال سکو های بیشتری در پارك ها ساخته خواهد شد. طبق مصوبات كميسيون ورزش و سلامت تعداد ايستگاههاي ورزش صبحگاهي و عصرگاهي تا پايان امسال به ٥٠ عدد خواهد رسيد.

دکتر یوسفی از اختصاص اعتبار ۳/۵ میلیاردی سازمان فرهنگی و ورزشی به بحث ورزش شهر خبر داد و گفت: اعتبار ورزشي سازمان را ازمبلغ ٦٠٠ ميليون تومان در سال ٩٦ به ٣/٥ ميليارد تومان در سال ٩٧ افزايش داده ايم
و طي هماهنگي با سازمان فرهنگي ورزشي، مقرر شد ۱/۵ میلیارد آن به حوزه قهرمانی، ۱/۵ میلیارد آن به حوزه ورزش همگانی و پانصد میلیون در اختيار کمیسیون ورزش و سلامت برای مواردی که در شهر ضروری شناخته می‌شود، قرار گيرد .

وی اضافه کرد:در حوزه ورزش قهرمانی تصمیم گرفته شد برای حمایت از تیم های ورزشی که به نام شورا و شهرداری فعالیت می‌کنند، مبلغ یک میلیارد تومان تخصیص داده شود. گفتنی است در سه رشته والیبال، بسکتبال و فوتسال برای آقایان و بانوان تیم های ورزشی تحت نظر شهرداری خواهیم داشت.

دکتر یوسفی گفت: برای جشنواره و تجلیل از قهرمانان ملی و فرا ملی مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار و در بحث حمایت از هیئت های ورزشی بر مبنای برنامه هایی که به شورا ارائه می‌دهند، ۲۵۰ میلیون تومان تخصیص داده شده است.

رئیس کمیسیون ورزش و سلامت افزود: ۳۵۰ میلیون تومان برای برنامه های ورزشی نواحی منفصل شهری، ۱۵۰ میلیون تومان برای برنامه های ورزشی کارکنان شهرداری و خانواده، ۴۰۰ میلیون تومان برای ورزش های صبحگاهی و عصرگاهی در پارک ها، ۴۰۰ میلیون تومان برای جشنواره تابستانی ورزش، ۱۵۰ میلیون برای مشارکت و حمایت از برنامه ورزش های همگانی در سطح شهر و ۵۰ میلیون نیز برای تفریحات سالم اختصاص پیدا کرده است.

دکتر زهرا یوسفی خبر از پیشنهاد کمیسیون ورزش و سلامت برای احداث یک مجتمع بزرگ چند منظوره ورزشی و رفاهی جهت رفاه پرسنل شهرداری و سایر شهروندان خبر داد و گفت:

متاسفانه زیرساخت های ورزشی سطح شهر بسیار کم است. لذا ساخت ۴ سالن ورزشی در نقاط مختلف شهر با ارجحیت مناطق محروم و مناطق منفصل شهری در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر در ادامه گفت: با توجه به بازدیدی که اعضای کمیسیون ورزش و سلامت از زمین شقایق داشتند مشاهده شد که وضعیت این مجموعه علی رغم اینکه در بهترین مکان شهر قرار گرفته، بسیار نامطلوب است. از سازمان فرهنگی و ورزشی خواستیم در رابطه با باز طراحی مجموعه ورزشی شقایق برای استفاده مطلوب از فضاهای موجود با همکاری سازمان خدمات طراحی، پس از تایید شورا اقدام کند.

این عضو شورا با یادآوری وضعیت نامطلبوب محوطه روبه‌روی امامزاده سلطان سید محمد(ع) در محله آخوند، گفت:

قرار بود در این مکان موزه تاریخ تمدن اسلام احداث شود. با توجه به اینکه اجرای این طرح منتفی شده است و این منطقه محصور مشکلات زیادی را برای شهروندان ایجاد کرده، کمیسیون ورزش و سلامت پیشنهاد داد تا سازمان فرهنگی و ورزشی وضعیت زمین مذکور را بررسی و در صورت نبود معارض یک طرح ورزشی و فضای سبز برای آن منطقه به کمیسیون ارائه دهد.

دکتر یوسفی با اشاره به سوله های صالحین که شامل قراردادی بین شهرداری و سپاه برای ساخت ۱۱ سوله ورزشی و بهره برداری مشترک از آن ها می‌شد؛ گفت:

طی نشستی که با مسئولین مربوطه در سپاه انجام شد، لیستی از ۸ سوله مورد بهره برداری ارائه دادند که مقرر شد سازمان فرهنگی و ورزشی در اسرع وقت نسبت به بهره برداری از سانس ها اقدام نمايد.

این عضو شورا همچنین خبر از توسعه ورزش صبحگاهی و عصرگاهی در مناطق منفصل شهری داد و گفت:

در حال حاضر این برنامه در چوبيندر،خیرآباد، شهرک دانش و باغ نشاط در حال اجرا است که در آینده توسعه پیدا خواهد کرد.

دکتر یوسفی افزود: همچنين مقرر شد سازمان فرهنگی و ورزشی برای اجرای جشنواره بزرگ ورزش دانشجویی در سطح استان با هیئت ورزش های دانشجویی همکاری داشته باشد.

 

تصاویر مرتبط