سه‌شنبه ۱۳۹۷/۰۴/۰۵

فرج الله فصیحی رامندی در جلسه علنی صحن شورا:

‍ در پروژه گسترش امامزاده حسین(ع)، شهرداری به تعهدات خود بیش از سهم تعیین شده عمل کرده است.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، فرج الله فصیحی رامندی عضو شورا در جلسه علنی پارلمان محلی در رابطه با پروژه توسعه امامزاده حسین(ع)، گفت:

در سال ۶۲ رئیس وقت اوقاف کشور برای این پروژه کلنگ زنی را انجام داد. در واقع این بنیان در دهه شصت گذاشته شده و در زمانی که قزوین شهرستان بود، این طرح توسط اداره اوقاف ارائه شد.

وی افزود: بعضی از پروژه هایی که در شهر قزوین شروع شده، در حیطه وظایف اختصاصی شهرداری نبوده است و دستگاه های دیگر باید آن ها را اجرا می‌کردند اما شهرداری بنا به ضرورت به آن ها ورود پیدا کرده است. برخی از پروژه ها هم با همکاری بین دستگاهی بوده، مانند پل خلیج فارس که مقرر بود ما بین دو دستگاه همکاری صورت گیرد. در این پروژه شهرداری وارد کار شد و دستگاه دیگر تقریبا به هشتاد درصد تعهدات خود هم عمل نکرد.

فصیحی رامندی در ادامه به پروژه پل امام رضا(ع) نیز اشاره کرد و گفت: طرح و احداث این پل نیز به عنوان جایگزین کمربندی جنوبی شهر قزوین که وزارت راه و شهرسازی می بایست خارج از شهر قزوین بسازد؛ مطرح شد.

رئیس کمیسیون مالی و اقتصادی شورا ضمن انتقاد از عدم هماهنگی بین دستگاه ها در قزوین، گفت: متاسفانه در قزوین همکاری بین دستگاهی موفقیت آمیز نبوده و نیست و تصور بنده این است که در ادامه نیز شاهد آن نخواهیم بود. همچنین در استان یک مدیریت قاطع، خاتمه دهنده و فصل الخطاب وجود ندارد.

فصیحی رامندی ادامه داد: همانطور که گفته شد، کلنگ پروژه گسترش امامزاده حسین(ع) در سال ۶۲ زده شده و مدتی مسکوت ماند، پیگیری مرحله دوم آن که طراحی پروژه است از سال ۷۸ شروع شده است. در سال ۸۰ تمام شد و دوباره تا سال ۸۵ پروژه متوقف شد. در نهایت این پروژه در سال۹۳ مجدداً استارت خورد و به سهم بندی اعتباری که قبلا گفته شده منجر و نهایتا به وضعیتی که امروز شاهد آن هستیم دچار شد. وضعیتی که دستگاه های دیگر با عدم انجام تعهدات خود در آن مسئول هستند.

این عضو شورا تاکید کرد: در یک ماه گذشته در فضای مجازی شهرداری متهم شد به عدم اقدام و پاسخگوئی، در حالی که شهرداری به تعهدات خود در این زمینه بیش از سهم تعیین شده عمل کرده است.

فصیحی رامندی ادامه داد: به هر صورت ما وارث پروژه ناقصی هستیم که مشکلات آن باید در بین دستگاه های مربوطه حل می‌شد اما این اتفاق نیافتاد. این پروژه برای شهروندان آن منطقه موجب مشکلات ترددی، ایمنی و امنیتی شده است.

وی متذکر شد: همه ما در قبال امنیت و آسایش شهروندان و موکلین خود مسئولیم. در حال حاضر مناسب سازی محل برای ساکنینی که در آنجا باقی مانده اند، وظیفه ماست. پیشنهاد می‌کنم نسبت به تملک تک پلاک ها اقدام لازم صورت گیرد و در مرحله بعد تسطیح، ایمن سازی گردیده و آسفالت ریخته شود تا آن محله از این وضعیت نابسامان خارج شود.

 

تصاویر مرتبط